fbpx

Cookies

Mgr. Ján Dulovič, zapísaný v Živnostenskom registri Okresného úradu Poprad, pod číslom živnostenského registra 740-33296, ako prevádzkovateľ na účely ochrany osobných údajov používa na tejto webstránke súbory cookies. Tie sú použité za účelom merania návštevnosti webu, cielenej reklamy, ako aj za účelom čisto technických náležitostí fungovania webu ako je napr. prispôsobenie zobrazenia webovej stránky www.zdravievpohybe.sk

A preto cookies na účely ochrany osobných údajov môžeme rozdeliť do dvoch skupín:

  • a)  Cookies technického charakteru (meranie návštevnosti webu, zabezpečenie zobrazenia stránky a pod.) –  sú spracovávané na základe oprávneného záujmu prevádzkovateľa.
  • b)  Cookies cielenej reklamy – spracovávané na základe vášho súhlasu.
  • Údaje, ktoré prevádzkovateľ takto získa, môžu byť ďalej sprístupnené sprostredkovateľom ako sú Google alebo Facebook. Webové stránky však môžete používať aj v režime, ktorý neumožňuje zbieranie údajov o správaní návštevníkov webu – a to úpravou vlastných nastavení webového prehliadača.
  • Zbieranie údajov o správaní sa návštevníkov na webe (účel cielená reklama) je aktivované na základe odsúhlasenia návštevníkom webu = stlačením tlačidla “Rozumiem”, ktoré nájdete v cookie banneri v spodnej časti webovej stránky. Uvedenému tlačidlu predchádza upozornenie: “Prevádzkovateľ webu Mgr. Ján Dulovič, zapísaný v Živnostenskom registri Okresného úradu Poprad, pod číslom živnostenského registra 740-33296, ako prevádzkovateľ na účely ochrany osobných údajov spracováva na tejto webovej stránke cookies nevyhnutné pre technické fungovanie webových stránok, ako aj pre analytické účely a v prípade vášho súhlasu tiež aj pre retargeting (cielená reklama).” Súhlas udeľujete na dobu, ktorá je uvedená v cookie politike pri jednotlivých marketingových cookies. Váš súhlas so zberom údajov na marketingové účely môžete kedykoľvek odvolať a to ak zmeníte nastavenia vami používaného internetového prehliadača.
  • Zhromaždené cookies súbory sú spracovávané hlavne cez služby Google Analytics; prevádzkuje spoločnosť Google Inc., so sídlom 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.
  • Následne sú spoločnosťou Google Inc. zozbierané údaje spracovávané v súlade so Zásadami ochrany súkromia, viac info tu.
  • Vezmite, prosím, na vedomie, že podľa zákona o ochrane osobných údajov máte právo:
  • požadovať informáciu, aké vaše osobné údaje spracovávame, ako aj vysvetlenie ohľadne spracovania osobných údajov, ako aj požadovať prístup k týmto údajom a požadovať ich doplnenie či opravu;
  • žiadať vymazanie vašich spracovávaných osobných údajov = právo byť zabudnutý – vaše údaje vymažem pokiaľ vaša požiadavka nie je v rozpore s platnými právnymi predpismi a oprávnenými záujmami prevádzkovateľa;
  • v prípade pochybností o splnení povinností spojených so spracovaním osobných údajov, máte právo obrátiť sa na Úrad na ochranu osobných údajov.
  • viac o vašich právach a vybavovaní žiadostí z vašej strany sa dozviete v Zásadách spracúvania osobných údajov.
  • Prevádzkovateľ zhromažďuje na svojej webovej stránke zdravievpohybe.sk nasledujúce súbory cookies:

Typ: Analytika

Účel: získavanie anonymizovaných štatistických údajov o používaní webovej stránky

Expirácia: 24 mesiacov

Adresa: Google Ireland Limited Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland

Odkaz: Bližšie informácie o ochrane súkromia nájdete tu, pričom na odmietnutie cookies si môžete inštalovať softvérový doplnok dostupný tu.